Home > Could Not > Fatal Could Not Load Lib Modules

Fatal Could Not Load Lib Modules

Contents

Offline #14 2009-10-18 07:43:18 [email protected] Forum Fellow From: Belgium Registered: 2006-11-05 Posts: 1,960 Website Re: [Solved] Kernel 2.6.31 cannot find "modules.dep" I had the same problem. You're not supposed to mix modules from different kernel releases. We Acted. The old kernel has been deleted and you have no choice but to use the new kernel when you reboot. have a peek at this web-site

If the kernel isn't available under /boot, you may have to reinstall the rpm, which should take care of menu.lst automatically Anders On Sun, 2010-01-03 at 12:46 +0100, Carlos E. Suggested Solutions Title # Comments Views Activity PC upgrade to Linux Mint 7 45 23d linux ssh 4 43 25d AWS CLI issues with Tags 3 41 25d vmware 5 41 Every comment submitted here is read (by a human) but we do not reply to specific technical questions. Privacy Policy Support Terms of Use Log in or Sign up Howtoforge - Linux Howtos and Tutorials Home Forums > Linux Forums > Kernel Questions > modprobe:FATAL:Could not load /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep:No such visit

Could Not Load Modules.dep Centos

Tac Anti Spam from Surrey Forum CentOS The Community ENTerprise Operating System Skip to content Search Advanced search Quick links Unanswered posts Active topics Search The team FAQ Login Register Board I read the previous error messages, befor "modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules". It's 1996 all over again... For example in my case that the server reported: uname -a Linux someserver 2.6.16.60-0.54.5-smp #1 SMP Fri Sep 4 01:28:03 UTC 2009 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux but the /boot directory has

So you can't login to the server. Grammar and spelling errors should be expected. Open Source Communities Comments Helpful Follow Newly installed Kernel panic with " FATAL: could not load /lib/modules//modules/modules.dep: no such- file or directory" Solution Verified - Updated 2014-08-26T00:21:16+00:00 - English No Modules.dep Generate Thanks. modprobe: FATAL: Could not load /lib/mod No, don't do that symlink.

I read the previous error messages, befor "modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules". Fatal Could Not Load /lib/modules/2.6.32/modules.dep No Such File Or Directory You are currently viewing LQ as a guest. Advanced Search

Forum English Get Technical Help Here Install/Boot/Login [OpenSUSE 11.1] modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules Welcome! https://access.redhat.com/solutions/507183 Stay logged in Sign up now!

We Acted. Modprobe Fatal Module Not Found It you boot recovery image from DVD, partitions under LVM (all in this server setup) are not visible and cannot be mounted. Rankin wrote: Listmates,I recovered my 10.3 system with the 11.2 install dvd. That suggests that putting root partition under LVM is not such a great idea, unless you know LVM really well.

Fatal Could Not Load /lib/modules/2.6.32/modules.dep No Such File Or Directory

Hassle-free live chat software re-imagined for business growth. 2 users, always free. https://www.experts-exchange.com/questions/28950547/Could-not-load-lib-modules-2-6-32-573-18-1-el6-x86-64-modules-dep.html You might try to download / update those possibly by installing the kernel sources. Could Not Load Modules.dep Centos Having a problem logging in? Kernel Panic With Error Could Explore Labs Configuration Deployment Troubleshooting Security Additional Tools Red Hat Access plug-ins Red Hat Satellite Certificate Tool Red Hat Insights Increase visibility into IT operations to detect and resolve technical issues

Covered by US Patent. Check This Out You will have to register before you can post in the forums. (Be aware the forums do not accept user names with a dash "-") Also, logging in lets you avoid Open Source Communities Comments Helpful 2 Follow Kernel panic with error "FATAL: Could not load modules.dep no such file or directory". On May 13, 2010 I run into serious troubles with the same modprobe: FATAL: message after patching Suse 10 SP3 server using YAST (I appllyed online updates, which included a kernel Could Not Load /lib/modules/ Modules.dep Redhat

Environment Red Hat Enterprise Linux 6 VMware tools 8.6.10 to 8.6.11 Subscriber exclusive content A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions. I guess I should leave the /boot partition uncommented in fstab in the future? We Acted. Source Xenforo skin by Xenfocus Contact Us Help Imprint Home Top RSS Terms and Rules Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.

Try running depmod. Man Depmod It works independently from this question. rmwilliamsjr in Tucson in the sonoran desert, SouthWest US.

Offline #7 2009-10-12 08:17:17 vacant Member From: downstairs Registered: 2004-11-05 Posts: 802 Re: [Solved] Kernel 2.6.31 cannot find "modules.dep" What dates are vmlinuz and kernel26.img?I'm also wondering how complex your setup

Reply With Quote 01-May-2009,01:03 #4 ken_yap View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Flux Capacitor Penguin Join Date Jun 2008 Location UTC+10 Posts 9,936 Re: [OpenSUSE 11.1] modprobe: Issue After updating packages on Red Hat Enterprise Linux 6, newly installed kernel panics with following error. Registration is quick, simple and absolutely free. Section 107, the material on this site is distributed without profit exclusivly for research and educational purposes.

Current Customers and Partners Log in for full access Log In New to Red Hat? This book contains many real life examples derived from the author's experience as a Linux system and network administrator, trainer and consultant. I should make sure I'm fully awake before posting. have a peek here During the bootup splash screen you should have a list of available kernels that can be used to boot.

Within the folder, where my kernel-sources are (don't know, if this is nessecary), I did Code: update-inintramfs -c -k 2.6.20 -c says: create (a inintramfs) -k XYZ says, for whitch Kernel R. The path of the kernel directory is basedir/versiondir/. In this particular server only /boot was a 'normal" ext3 partitions, All others were LVM controlled partitions.

I'm getting "modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.27.7-9-pae/modules.dep: No such file or directory" in /var/log/messages This is a OpenSUSE 11.1 box and I haven't modified/ updated/ upgraded anything related to kernel. Please see the CentOS wiki article When CentOS is not CentOS for more details.