Home > Kdeinit Could > Kdeinit Could Not Launch Korganizer

Kdeinit Could Not Launch Korganizer

Contents

Smplayer reports mplayer not present. Is there another log I can look in? opensuse Leap 42.1; KDE Plasma 5; opensuse tumbleweed; KDE Plasma 5 (test system); Reply With Quote 03-Aug-2011,19:26 #6 Harleyb View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Newcomer Join Your vote counts! check over here

I doubt the issue is a dcop/Dbus issue since both are KDE4 apps. Björn Streicher (bstreicher) wrote on 2008-01-22: #2 I've got the same issue. karm: WARNING: KLocale: trying to look up "" in catalog. KDE Bug Tracking System #156339 KDE Bug Tracking System #75492 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug.

Kdeinit Could Not Launch '/usr/bin/google-chrome-stable'

Thanks James (james-ellis-gmail) wrote on 2008-04-06: #12 snapshot1.png Edit (104.1 KiB, image/png) I was just able to reproduce the original behaviour using the following steps (note, not using Krunner alt+f2) 1. Harald Sitter (apachelogger) wrote on 2009-05-01: #50 Please add your comments to the KDE bug http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=75492 these issues need to be resolved in KDE itself rather than Kubuntu inspecific, so adding None of the other descriptions have been in line with these original steps.

Thanks! On the desktop,right click create a new file, link to application,call it Knode, and browse to /usr/bin/ and link tothe Knode exectable. I started using Korganizer in the past days and I am encountering an issue, whenever I need to email participants I get the following message: Code: Could not launch the mail Kdeinit Could Not Launch '/usr/bin/kate' Delete the Knode icon.

But today, I got the error message nevertheless. Kdeinit Could Not Launch Firefox the program it launches is kontact-knode.sh. Offline #7 2009-01-30 04:32:16 lilsirecho Veteran Registered: 2003-10-24 Posts: 5,000 Re: kde init could not launch /usr/bin/console(Solved) Additional info: bash-3.2# mplayer mplayer: error while loading shared libraries: libgssapi.so.2: cannot open shared https://forums.opensuse.org/showthread.php/463398-KDEInit-could-not-launch-MozillaFirefox Don't show message as app launches ok.

Description jordie9 2015-09-24 02:03:16 UTC will not open. Developer Forum Board index windows X kdeinit could not launch kontact-knode.sh kdeinit could not launch kontact-knode.sh by WCB » Mon, 27 Jun 2005 15:31:01 When I start Knode, I get "kdeinit What I did to fix it was to create a symbolic link inside /usr/lib/kde4/bin like so: $ cd /usr/lib/kde4/ $ sudo mkdir bin $ sudo ln -s /usr/bin/kate kate BTW, I In other words, Kde is pretending that it is Evolution - or worse.

Kdeinit Could Not Launch Firefox

I tried setting the DBUS registration to 'None" in the Konsole icon (desktop and Taskbar), and sure enough, the problem went away. imp source Offline #9 2009-01-30 05:27:15 lilsirecho Veteran Registered: 2003-10-24 Posts: 5,000 Re: kde init could not launch /usr/bin/console(Solved) Peart:Many thanks for the solution...I re-installed and all is well! Kdeinit Could Not Launch '/usr/bin/google-chrome-stable' Even bytes get lonely for a little bit! Kdeinit Could Not Launch 'ksystraycmd' Tango Icons © Tango Desktop Project.

Good luck! check my blog konsole-kde4 launches and works $ ls -l /usr/bin/konsole* -rwxr-xr-x 1 root root 3012 Dec 11 04:04 /usr/bin/konsole -rwxr-xr-x 1 root root 170 Jan 15 07:45 /usr/bin/konsole-kde4 This is my ~/.xsession-errors log Comment 2 André Marcelo Alvarenga 2016-01-02 01:13:05 UTC (In reply to André Marcelo Alvarenga from comment #1) > Hi. > > I can reproduce this bug with Korganizer released with KDE Results 1 to 1 of 1 Thread: Korganizer - Could not launch the mail client: KDEInit could not launch 'kmail'.. Kdeinit Could Not Launch Chrome

Right after login it's all fine and stays fine from some minutes to multiple hours. dir -R /home/* | grep "coffee cup" Reply With Quote 02-Aug-2011,17:34 #3 Harleyb View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Newcomer Join Date Jul 2010 Posts 3 Re: Select Articles, Forum, or Blog. http://jessriegel.com/kdeinit-could/kdeinit-could-not-launch-usr.html Tried checking External and default browser - NADA.

removed and reinstalled. One of them is knetworkmanager Che Guevara (che-guevara-3) wrote on 2008-04-05: #10 I get this on 4.0.3 with kwrite, ark, ktorrent and others Changed in kdebase-kde4: status: Incomplete → Confirmed Ralph Adv Reply Quick Navigation General Help Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support New to

New Topic Ask a new question or start a discussion Find a Solution Check if your question is already answered Contact Forum Staff Get in touch with the forum moderators and

If I start them from the menu, I get what you saw. just when im using "kdesu konqueror" for browsing!! Comment on this change (optional) Email me about changes to this bug report kde4libs (Ubuntu) Edit Fix Released Low Unassigned Edit You need to log in to change this bug's I'm guessing that because the new instance of kate opens and then sends a message to the currently open instance and returns instantly, which konqueror treats as an execution failure?

KDEInit could not launch konsole 3. Do you have it installed? Now after few trials back and forth I managed to make the menu bar stay hidden in new terminal, and the KDEinit error disappeared as well. have a peek at these guys I'm also not sure where "edit your icon settings" is, exactly.

Mplayer does not come up in desktop root. KDE is 4.6.0 "release 6" Kontact is 4.4.10 Firefox is 5.0 Running OpenSuSE 11.4 Standard install, nothing fancy, just like to use Kontact. dir -R /home/* | grep "coffee cup" Reply With Quote 03-Aug-2011,04:20 #5 nrickert View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Flux Capacitor Penguin Join Date Aug 2010 Location On the linked website some people talk about a "dirty workaround".

Olivier (olivier-lacroix) wrote on 2008-07-10: #28 Hi ! Reply With Quote 27-Jul-2011,23:19 #2 Edward_Iii View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Parent Penguin Join Date Jul 2009 Posts 706 Re: KDEInit could not launch 'MozillaFirefox'.: Hello KDE Bug Tracking System #156339 KDE Bug Tracking System #75492 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug. The place to improve the world is first in one's own heart and head and hands. - Robert M.

konsole starts up ok, but "Sorry - Plasma Workspace" modal message box comes up as well. .xsession-errors shows: kdeinit4: preparing to launch /usr/bin/konsole konsole(7114): Attempt to use QAction "change-profile" with KXMLGUIFactory! Hope this helps narrow the bug down! James (james-ellis-gmail) wrote on 2008-05-11: #15 This (the steps carried out in my comment #12) is still occurring in KDE4.04/Kubuntu 8.04. Fix the program plasma(6155) Plasma::Containment::emitLaunchActivated: QPainter::end: Painter ended with 2 saved states QPainter::end: Painter ended with 2 saved states QPainter::end: Painter ended with 2 saved states QPainter::end: Painter ended with 2

Thomas Kluyver (takluyver) wrote on 2008-05-11: #17 Seeing the same thing in KDE 4.0.4 for kmail--again, only when selecting the "application" not the "command". This information was last pulled 15 hours ago. KDEInit Could not launch konsole 4. Even bytes get lonely for a little bit!

I do like the basic similarity of KDE to Windows, but this is going too far. Launchpad couldn't import bug #75492 from KDE Bug Tracking System. (what does this mean?) Affecting: KDE Base Filed here by: Jahshan Bhatti When: 2008-05-12 Started work: 2010-06-08 Completed: 2010-06-08 Target Distribution I can reproduce this bug with Korganizer released with KDE Applications 15.08, but I can't reproduce this bug with 5.1 version (KDE Applications 15.12). Using Manjaro Linux 15.12 (KDE Applications 15.12, Plasma 5.5.2 and Frameworks 5.17).

Harald Sitter (apachelogger) wrote on 2008-10-03: #35 Lowering importance since this bug now only affects a small fraction of KDE apps (in fact I have only seen it in KTorrent recently). For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here Arch Linux HomePackagesForumsWikiBugsAURDownload Index Rules Search Register Login You are not logged in.